Wat een geweldige avond was het, ben nog aan het nagenieten en echt werken wil nog niet echt lukken, eerst even dit van me afschrijven 🙂

Vrijdag werd ik gebeld door mijn collega van het Rode Kruis of ik wilde helpen voor de extra uitzending van RTL Late Night wat geheel werd toegewijd aan de vluchtelingencrisis. Aangezien is zeker iets wil doen voor deze mensen en mijn collega’s van het Rode Kruis wilde helpen, heb ik natuurlijk JA gezegd!

Zo gezegd zo gedaan! Maandag om 17.45 uur met de auto opweg naar de Arenda / Transferium alwaar ik een andere collega van het Rode Kruis zou ontmoeten om daarna samen naar het NH Shiller Hotel te gaan waar RTL Late Night uitgezonden wordt. We waren er heerlijk op tijd, half 8, we moesten om 20.00 uur aanwezig zijn.
Na heeeel lang te hebben gewacht in de lobby en het al drukker en drukker werd mochten we dan toch een klein kwartier voor dat RTL Late Night live ging naar onze plek. Snel installeren en aan de gang. Voor ik goed en wel zat zat Gaston (Jawel!) aan de ene kant van de tafel en of ik Beau van Erven Dorens even wilde helpen…(ehm…..) Dat mocht en ik hem even een en ander verteld en Beau heeft verder zich eigen suf getwitterd vanaf mijn laptop 🙂
Daarna werd zijn plaats over gedragen aan CO Stompé, ook hem even op weg geholpen in de mooie wereld van twitter, facebook en Obi4wan. Leuke Bn’rs ontmoet en gesproken!

Laat naar huis, ook een ervaring op zich, een paar collegas brachten ons weg naar het Transferium met een klein oud autootje welke gewoon nog reed van A naar B 🙂 Deze auto stond ergens op het dak in Amsterdam en moesten er met auto en per lift naar beneden……Daarna werden we zo’n beetje op de snelweg voor het Transferium afgezet, een lege parkeergarage, een betaalautomaat en wij…. Toen op naar huis! 01.45 uur thuis. Te stuiterend om direct te slapen…..

Al met al een waanzinnige avond en ervaring, dankbaar om dit te mogen doen. Mooi om dit met ondernemen te kunnen combineren.

En een heel mooi eindbedrag van 225.000 euro opgehaald voor de vluchtelingen…. Ik hoop zo dat er een oplossing komt voor deze mensen, dat gewoon hun eigen huis weer een veilig thuis wordt, dat gun ik hen….

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.