FOCUS OP…   WENDY

Kernwoorden: creatief, energiek, structuur, focus, snel, omdenken,
‘Jip en Janneke-taal’, verbinden, WordPress

Wendy Weel (1973) woont in Oudkarspel, is getrouwd met Ron en moeder van Renske en Doris. Zij werkte 20 jaar in de detailhandel en startte in 2009 haar eerste eigen onderneming gericht op vormgeving en internet. Van nature houdt zij van structuur en bewaakt zij graag de focus. Daarbij is ze dusdanig flexibel dat zij die focus in een handomdraai verlegt als de praktijk daarom vraagt.

 

Focus op WordPress
Wendy volgt diverse opleidingen en wordt Social Media Manager. “Ik gebruikte diverse systemen voor de ontwikkeling van websites en de koppeling met social media, maar miste ‘iets’. Toen ik in aanraking kwam met WordPress viel het kwartje. ‘Dit is het!’ Sinds 2016 ben ik medeorganisator van WordCamp Nederland, WordCamp Europe en organiseer ik in Heerhugowaard de WordPress Meetup. En ik help de WordPress community om kennis bij te dragen en te delen.”

 

Focus op samenwerking
Wendy richt zich op de inrichting van online platformen voor zzp’ers en het mkb. Haar onderneming kreeg een nieuwe naam: De Onlinefactor. Gevestigd aan de Galileistraat 67 in Heerhugowaard. Ze werkt veelvuldig samen met ondernemers die aanvullend zijn op haar kennis en vaardigheden.