WordPress Meetup Heerhugowaard

WordPress Meetup

WordPress Meetup Heerhugowaard

In de Kop van Noord Holland wordt er ook actief gewerkt met WordPress. In deze Meetup wil ik niet alleen de sprekers het woord geven maar ook zelf aan de slag gaan. Een combinatie van beide. Ofwel 'le

Luc PrincenLuc Princen

is mede-eigenaar en ontwikkelaar bij Chef du Web. Een online bureau met sterke nadruk op ontwerp, ontwikkeling en marketing-communicatie. Hij houdt werkt hierbij veel met WordPress. Hij houdt van open source, elegante code, snelle laadtijden, barbecue en het spelen van (grand) strategy games. Je vind hem op twitter onder de naam @lucp.

Zijn talk

Next Level CSS:
Working with the cutting edge webstandards

Webstandaarden en nieuwe css-technieken ontwikkelen zich in rap tempo en worden, dankzij auto-updatende webbrowsers, tegenwoordig sneller ondersteund dan ooit te voren.

In deze talk scheiden we het kaf van het koren en kijken we naar welke webstandarden nu of in de nabije toekomst belangrijk gaan worden en hoe ze ingezet kunnen worden. Behandeld worden technieken als Flexbox, Css columns, Css variabelen en Css grids. Theme developers; maak zorg dat je een schrijfblok meeneemt!

Wendie Huis in 't Veld

Ik speel meerdere rollen in mijn leven, in (enigzins) willekeurige volgorde: moeder van een puber, WordPress expert bij de Websiteclub, compagnon bij De Liefdesdokter, podcaster bij Wendyienator.com, fervent koffiedrinker en ervaren carnavaller..

Haar talk

Power to de prutser:
Ik omschrijf mezelf vaak als opperprutser. Het bouwen van websites heb ik mezelf geleerd door heel veel te prutsen. En nog steeds doe ik dat eigenlijk het allerliefst. Door mijn uitgebreide ervaring met gepruts gefriemel en fouten maken weet ik precies wat wel werkt en wat niet. Komt dat even handig uit in mijn dagelijkse werk:

Ik bouw websites en leer mijn klanten hoe ze zelf hun website kunnen onderhouden, bijhouden, verbeteren en veranderen.

Behalve dat ik inmiddels mijn geld verdien met mijn gepruts heeft het me nog veel meer opgeleverd. Ik vertel over de geheime kracht van prutsen, hoe je jouw eigen pruts-superkracht ontwikkelt en wat je daar allemaal mee zou kunnen bereiken....