Over mij

Wat super leuk dat je op mijn website bent komen kijken 🙂

Ja en wie ben ik dan? Wie is Wendy Weel en wat doet Wendy?

220116_BVE_0064_verkleind

Wendy is gek van internet en alles wat daarmee te maken heeft! Maar ook van lekker eten en koken (ja wie niet eigenlijk…) met vrienden en familie staat hoog op mijn lijstje.
Sportief ben ik ook best wel, al zeg ik het zelf, ik loop graag hard, voor een uurtje Bootcampen mag je me zeker wakker maken, hoewel…. 🙂

Dan heeft Wendy ook nog een eigen bedrijf en 3x maal raden, ook dit heeft met het internet te maken. Tijdens het schrijven van dit stuk schoot mij ineens te binnen dat ik vroeger (ja vroeger!) wel eens een bijnaam had ‘Google Wendy’. Ik moest alles tot op de bodem uitzoeken en ik vond eigenlijk bijna altijd alles wat ik zocht op internet. Waar menigeen zou zijn gestopt met zoeken zocht ik verder in alle stoffige en donkere hoeken en gaten van Google.
Daarna werd mij wel eens gezegd dat ik zo goed was om mensen met elkaar te verbinden op het internet; ‘oh, zoek jij iemand die je administratie moet doen, dan moet je echt even bij die zijn’ . En hup een volgende bijnaam was geboren, Wendy Verbind….

 

 

 

 

Na bijna 20 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt ben ik mijn eigen bedrijf begonnen genaamd weBewe (WEndy BEers WEel). In eerste instantie als grafische vormgever maar al snel werd het bouwen van website erg tot mij aangetrokken. Ergens kwam ik aanraking met Facebook en Linkedin en een gave training tot social media manager kon niet uitblijven. Aldaar mocht ik even proeven aan WordPress alwaar ik direct verliefd op werd….

In 2012 ben ik met drie ondernemende dames, zeker niet de eerste de beste (Stefanie Hoogland, Natasha Ioppi en Linda Abrams) ! het bedrijf Zij Onderneemt begonnen. Helaas was dit niet wat ik voor ogen had, inmiddels ben ik eruit gestapt.

In november 2014 is DE ONLINEFACTOR geboren. Met DE ONLINEFACTOR wil ik succesvolle vrouwelijke ondernemers en / of coaches ondersteunen met hun WordPress websites.

Onlangs heb ik het WordPress Café Nederland opgericht, wat is dat : WPCafé is een lokale bijeenkomst, waar eigenaren van WordPress websites samen werken aan hun websites. De WPCafé’s worden georganiseerd en (be)geleid door professionele WordPress-specialisten. Tijdens WPCafé kun je met vragen bij deze specialisten terecht.

Op deze website zul je van alles terug vinden over wat hier beschreven staat. Dit middels blogs, reviews van boeken, opleidingen etc….

Bedankt dat je er was! Tot snel!

Liefs,
Wendy